Ett steg närmare MC

förarprov

Hej!

Ny statusuppdatering – i fredags genomförde jag, tillsammans med Felix af Hesselgren del två av riskutbildningen för motorcykel – det vill säga den praktiska delen. Fyra timmar motorcykel – inget regn.

Efter den här oerhört långa sommaren har jag lite invaggats i den fullständigt felaktiga känslan av att det varma vädret och solen inte kommer att ta slut. Den här veckan och förra har vi väl alla blivit barskt påminda om att hösten vill vara med och bråka. Regn och kyla innebär att det blir snäppet svårare att få sticka ut och köra med Roffes motorcyklar. Dessutom innebär det ju lite av ett mentalt hinder för att ge sig ut med en körskola.

Lyckligtvis slapp vi i alla fall regnet på riskutbildningen och det var skönt. Nästa steg är att klara av teoriprovet och en uppkörning. Det vore superskönt att bara ha kvar känslan av att det inte är några problem, men ett visst mått av ångest finns fortfarande kvar – det vore ju väldigt onajs att falla på målsnöret nu.

Nästa steg är att klara kunskapsprovet, boka en uppkörning och förhoppningsvis klara den på första försöket. När det är gjort kan jag ligga och göra ingenting tills det är dags för avresan till Sydney.

 

Dagens låttips på Spotify: Mark Knopfler – Corned Beef City