Malmö tur och retur | godkänd

bild

Så var det dags igen!

Tänkte med det här inlägget bara passa på att meddela att jag efter en knapp veckas vistelse i Malmö och med flitiga besök hos Mårtenssons Trafikskola har jag nu klarat körprovet för motorcykel klass A2.

Verkligheten har inte riktigt haft tid att komma ikapp mig ännu, men jag tror att antalet sömnlösa nätter kommer att bli färre nu när det sista stora delmålet inför resan söderut är avklarat.

Nu tänker jag spendera ett par dagar med sinnes-rehab i Norrköping och sen återgå till den arbetslösa verkligheten och tackla de sista detaljerna kring planeringen. Återkommer så snart som möjligt med lite matnyttig information till andra som kan tänkas vilja ta MC-kort på samma sätt som jag.

 

Ha det bäst!

Dagens låttips på Spotify: The Irish Rovers – Johnny I Hardly Knew Ye

Ett svar på ”Malmö tur och retur | godkänd”

  1. Grattis Oskar!
    Bra jobbat på så kort tid…
    En viktig milstolpe inför äventyret 🙂
    // Far

Kommentarer är stängda.