Signed

1229921_10151565814131767_1797308450_n

Då var vi ytterligare ett par steg i rätt riktning mot det nya äventyret.

Status idag, 4 arbetsdagar kvar till “arbetslösheten”, lägenhetsavtalet är påskrivet resan till Köpenhamn är bokad och så även första veckans boende i Sydney.

Värt att notera; när man ska boka hotellrum till starten av det som kan kallas ett livs äventyr så är det bra att ta ett par djupa andetag och sänka pulsen lite så man inte gör samma misstag som jag gjorde. Nämligen det att boka en dag för tidigt.

Det är ju lätt att tänka att eftersom vi åker från Köpenhamn den 29/11 så borde vi boka hotellet från det datumet. Så är det inte, så nu inväntar jag besked från Booking.com och The Haven Inn Sydney. Man borde väl rimligen slippa en massa svindyra avgifter om man inser sitt misstag en och en halv minut efter att man gjort bokningen? Det återstår att se.

Idag har varit en bra dag, om än något påfrestande (i synnerligen positiv bemärkelse).

Jag inledde dagen med att göra i ordning lägenheten eftersom idag var dagen för påskrivandet av hyresavtalet och då duger det inte att ha fullt med prylar överallt. Efter röjningen begav jag mig till Åkersberga för den här veckans något försenade motorcykelresa. Sammanlagt har jag förmodligen suttit på bågen i tre timmar idag, då jag inte bara fick köra småvägarna till Norrtälje, utan även därifrån eftersom min ena medkapten ännu inte fått sitt handledartillstånd och den anda åkt på en släng av snurvelsjukan. Svårt att inte vara nöjd!

Dagens lärdom alltså; Titta en extra gång på ankomstdatumet när du reser till andra sidan jorden.

 

Dagens låttips på Spotify: Tomas Ledin – Släpp hästarna fria