Nåt i den här stilen..

 

Hej!

Nu är det tisdag och alldeles lagom kort tid kvar till arbetslösheten. Vi kom fram till att det var lagom att jag slutade imorgon istället för på torsdag – vilket inte gör mig det minsta, eftersom det bara innebär ett telefonsamtal jag slipper göra till Byängsskolan där jag ska börja jobba som lärarvikarie igen.

Det har hänt något väldigt intressant sen jag bestämde mig för att åka till Australien, och det är att jag på ett sätt har slutat vara i Sverige sen en månad tillbaks ungefär. Det går inte en dag – kanske inte ens en timme utan att jag tänker på resan, vilket äventyr det ska bli och vilka utmaningar det kommer innebära.

Då och då under dessa tankeresor stöter jag på videos som den ovan, eller något annat som får mitt sinne att associera med fullständig frihet och totalt äventyr. Det är något som är lika lugnande som skrämmande och häftigt med den här videon och något som jag definitivt vill prova på. Ser fram emot att själv få vara den bakom (och framför) kameran!

 

Dagens låttips på Spotify: Kenny Loggins – Danger Zone