Upp och ner, ner och upp

6510922_700b
Hej!

Jag vet att jag utlovade en uppdatering i fredags efter det eventuella avklarade teoriprovet. Jag klarade teoriprovet galant – vilket ju var jätteskönt, men ganska snart därefter kom ett ordentligt bakslag. Därav dröjsmålet.

Min ekonomiska situation har varit ganska grå på grund av arbetslösheten (som jag förvisso bara har mig själv att skylla för), men sedan dök en del oförutsedda utgifter upp retroaktivt, vilket i sin tur innebar en ny dal i mitt humör.

Helgen spenderades med alkoholterapi, filmtittande och svets-mys och när jag idag vaknade av ett telefonsamtal som kallade in mig som fritidsfröken så kändes allt helt plötsligt ganska okej igen.

Åter till MC-biten;

Efter avklarat teoriprov mådde jag toppen och jag bokade första bästa uppkörningstid. Det som är grejen med att ta körkort med så kort varsel som möjligt innebär dock att risken för att det mesta är uppbokat är stor. Så var fallet för mig – inte en enda tid i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Örebro eller Stockholm. Således bokade jag en tid i Malmö den 7 oktober, så snart beger jag mig dit för att ta tempen på staden och lära mig vilka korsningar man ska passa sig för.

Och så var det med det!

 

Dagens låttips på Spotify: The Giants – Freedom Road